Radio Keskisuomalainen Jari Lindström

Studiossa nyt

Keskarin iltapäivä

Jari Lindström

Biisikisa

Nyt on keskisuomalaisille artisteille ja bändeille tarjolla mainetta ja mammonaa!

semifinaali # 1

Esiraati on nyt valinnut semifinalistit. Kuuntelijat pääsevät äänestämään suosikkiaan 18.5.-8.6. tulevissa Keski-Suomesta kajahtaa -lähetyksissä. Ohjelma kuullaan keskiviikkoisin kello 12–13, uusinta lauantaisin kello 14–15.

Äänestämään pääset tämän lomakkeen kautta 18.5.2022 kello 12.50. Äänestysaika päättyy sunnuntaina 22.5. kello 23.59. Kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan Keskisuomalaisen tuotepalkintoja. 

Finaalin äänestetyt neljä artistia/bändiä julkistetaan keskiviikkona 8.6. tulevassa Keski-Suomeen kajahtaa -ohjelmassa.

Voittajan valitsee musiikkituottaja Ilkka ”Ile” Vainion johtama ammattilaisraati. Biisikisan voittaja julkistetaan 22.6.2022. Studio Audiolla äänitetty kappale kuullaan luonnollisesti ensimmäistä kertaa syksyllä Keski-Suomesta kajahtaa -ohjelmassa!

Radio Keskisuomalaisen Keski-Suomesta kajahtaa -biisikisan tarjoavat Musikantti, Soitin Jylhä ja Studio Audio.

Radio Keskisuomalaisen Keski-Suomesta kajahtaa -biisikisa järjestetään huhti–kesäkuussa 2022. Kilpailu on tarkoitettu kaikille keskisuomalaisille bändeille ja artisteille, joilla ei ole voimassaolevaa levytys- ja/tai jakelusopimusta.

Kisan pääpalkinto on yhden kappaleen äänitys, miksaus ja masterointi Janne Kettusen Studio Audio -studiossa Jyväskylässä. Palkinnon arvo on 1000 euroa. Studioaika on käytettävä syyskuun 2022 loppuun mennessä.

Finaaliin yltäneitä osallistujia palkitaan myös Musikantin 120 euron arvoisilla lahjakorteilla.