Studiossa nyt

Parhaat biisit 60-luvulta tähän päivään

Biisikisa

Nyt on keskisuomalaisille artisteille ja bändeille tarjolla mainetta ja mammonaa!

biisikisan voittaja on roasted onion!

Radio Keskisuomalaisen Keski-Suomesta kajahtaa -biisikisan voittajaksi on valittu jyväskyläläinen tuore rockbändi Roasted Onion kappaleellaan Made For You. Voittajan valitsi neljän finalistin joukosta musiikkituottaja Ilkka ”Ile” Vainion, muusikko Matti Nurron ja studioyrittäjä-muusikkko Janne Kettusen muodostama raati. Muut finalistit olivat Patri Mikael: Mitä tekisin, Joonatan Luoto: Viimeinen hetki meitä ja Nene: In The Palm Of Your Hand. Roasted Onion saa yhden biisin äänityksen, miksauksen ja masteroinnin Janne Kettusen Studio Audiossa Jyväskylässä. Muut finaliin yltäneet palkintaan Musikantti-liikkeen lahjakorteilla. Keväällä käynnistyneen biisikisan karsintaan tuli reilusti yli sata osallistujaa, joista esiraati valitsi semifinaaleihin 16 esittäjää. Kiitos kaikille osallistujille, keskisuomalainen musiikki elää ja voi selvästikin erinomaisesti!

biisikisan FINALISTIT SELVILLÄ!

Keski-Suomesta kajahtaa -biisikisan finalistit ovat nyt selvillä. Yleisö äänesti neljässä semifinaalissa suosikkiaan ja jatkoon selvisivät Patrik Mikael: Mitä tekisin, Roasted Onion: Made For You, Joonatan Luoto: Viimeinen hetki meitä ja Nene: In The Palm Of Your Hand.

Voittajan finalisteista valitsee musiikkituottaja Ilkka ”Ile” Vainion johtama ammattilaisraati. Biisikisan voittaja julkistetaan keskiviikkona 22.6.2022.

Semifinaaliäänestys 1/4 (vko 20):

Kupiainen: Tosimies käyttää henkseleitä
Enja: So It Goes
Patrik Mikael: Mitä tekisin JATKOON
Beyond The Mist: Back To Home

Semifinaaliäänestys 2/4 (vko 21):

Uusi Manner: Valo
DEFEAT: Genocide
BOLO: Tiedäthän sen
Roasted Onion: Made For You JATKOON

Semifinaaliäänestys 3/4 (vko 22):

The Eastwood: Pure And Beautiful
Joonatan Luoto: Viimeinen hetki meitä JATKOON
Emmi-Inkeri: Korpin kutsu
Whipping Post: Life Is Like A Burning House

Semifinaaliäänestys 4/4 (vko 23):

Alan Happi: Haamuja
Nene: In The Palm Of Your Hand JATKOON
Ex Tempore: Sä ja mä
Slash The Smile: Nocturnal Visit

Radio Keskisuomalaisen Keski-Suomesta kajahtaa -biisikisan tarjoavat Musikantti, Soitin Jylhä ja Studio Audio.

Radio Keskisuomalaisen Keski-Suomesta kajahtaa -biisikisa järjestetään huhti–kesäkuussa 2022. Kilpailu on tarkoitettu kaikille keskisuomalaisille bändeille ja artisteille, joilla ei ole voimassaolevaa levytys- ja/tai jakelusopimusta.

Kisan pääpalkinto on yhden kappaleen äänitys, miksaus ja masterointi Janne Kettusen Studio Audio -studiossa Jyväskylässä. Palkinnon arvo on 1000 euroa. Studioaika on käytettävä syyskuun 2022 loppuun mennessä. Studio Audiossa äänitetty kappale kuullaan luonnollisesti ensimmäistä kertaa syksyllä Keski-Suomesta kajahtaa -ohjelmassa!

Finaaliin yltäneitä osallistujia palkitaan myös Musikantin 120 euron arvoisilla lahjakorteilla.