Studiossa nyt

Keski-Suomen lauantai

Lotta Kalteva

Täänään kuullaan Aconcaguan jälleen valloittaneen vuorikiipeilijä Lotta Hintsan kuulumiset klo12 jälkeen. Lisäksi selvitetään mitä on Vocal Painting kun Kipinät kuoron kuoronjohtaja Kaisa Halmemies saapuu studioon klo 10 jälkeen.

Ohjelmat

Keski-Suomen aamu

Arkisin 6.30-11.00

MA Maria Markus
TI-TO Henri Berg
PE Maria Markus

Keski-Suomen aamu herättää sinut uuteen päivään klo 6.30. Tuomme korvillesi aamun tuoreimmat uutiset sekä päivän polttavimmat puheenaiheet. Tarjolla on myös sporttia, haastatteluita, arvoituksia sekä arkistojen aarteita.

Johanna Hautasaari

Keski-Suomen Keskipäivä

Arkisin 11.00-12.00

MA-PE Johanna Hautasaari

Radio Keskisuomalaisen keskipäivän valtaa aina arkisin juontaja Johanna Hautasaari. Joka viikko saamme julkisuudesta tutun henkilön kertomaan tarinoita omasta elämästään. Lisäksi kuulijoillle luvassa piristysruiskeita arkeen eri alojen ammattilaisilta.

Keski-Suomen iltapäivä

Arkisin 13.00-18.00

MA-PE Jari Lindström

Keski-Suomen iltapäivässä sinua viihdyttää Jari Lindström. Ohjelmaa rytmittävät uutiset ja puheenaiheet Keski-Suomesta sekä maailmalta. Ota siis rennosti ja ole huoleti, kerromme mitä sinun juuri tänään tulee tietää! Kaiken kuorruttaa paras musiikki ja leppoisa huumori.

Keski-Suomen lauantai

Lauantaisin 9.00-14.00

Ihanaa, viikonloppu! Keski-Suomen lauantaissa jaetaan viikon parhaat oivallukset, kommellukset ja kuulumiset. Uutiset tasatunnein pitävät sinut Keski-Suomen ja maailman kartalla. Keski-Suomen lauantai – paras startti viikonloppuun!

Keski-Suomen sunnuntai

Sunnuntaisin 14.00-18.00

Radio Keskisuomalaisen sunnuntailähetykset tuovat sinulle iloa ja valoa viikonloppuun. Sunnuntaisin kuulet ajankohtaiset paikalliset puheenaiheet, tutut musaklassikot ja tietenkin parhaat uutuudet.

Kari Tyni ja Vaihtopenkki

Maanantaisin 12-13

Kari Tyni ja Vaihtopenkki on Radio Keskisuomalaisen uusi puheohjelma kevätkaudelle 2023. Ohjelman myötä Kari Tyni tekee toimittajana paluun radioaalloille reilun viidentoista vuoden jälkeen. Hän toimi Keski-Suomen ensimmäisen kaupallisen paikallisradion, Radio Jyväskylän, päätoimittajana 1985 – 1990 ja parikymmentä vuotta kiekkoselostajana Radio Jyväskylässä sekä Radio Keski-Suomessa kevääseen 2007 asti. Ohjelmassa Tyni kutsuu viikoittain Vaihtopenkille mielenkiintoisen vieraan elämän eri alueilta: urheilusta, yrityselämästä, kulttuurista, julkishallinnosta, yhteisöistä tai melkeinpä minkälaisesta taustasta vaan, kunhan Vaihtopenkin vieraan elämässä on tarttumakohtia mielenkiintoisen keskustelun synnyttämiseksi. Ohjelma kuullaan uusintana sunnuntaina klo 18-19.

Keski-Suomesta kajahtaa!

Keskiviikkoisin 12.00-13.00

KE Juho Hämäläinen

Keski-Suomesta kajahtaa keskiviikkoisin keskipäivällä! Tätä on toivottu ja toiveisiin nyt myös vastattu! Tunti pyhitettynä vain ja ainoastaan paikalliselle musiikille. Juho Hämäläinen tarjoilee musafanin intohimolla valikoitua uutta ja vanhaa keskisuomalaista populaarimusiikkia laidasta laitaan. Ohjelma kuullaan uusintana lauantaisin klo 14-15.

Keskisuomalaiset artistit ja bändit voivat tarjota musiikkiaan ohjelmaan tämän linkin kautta.

Tsekkaa myös Keski-Suomesta kajahtaa -soittolista Spotifyssa

It's Hockey Time

Kaikki JYPin liigaottelut suorana lähetyksenä

Radio Keskisuomalaisen jääkiekkolähetys It’s Hockey Time seuraa kaikki JYPin ottelut Liigassa alusta loppuun suorana lähetyksenä. Otteluselostuksen lisäksi kuulet kattavimmat ennakkotunnelmat ja kuumimmat jälkipelit. It’s Hockey Time -lähetys käynnistyy JYPin pelipäivinä tunti ennen ottelun alkua. Ottelut selostaa Tuomas Heikkilä. Kotipeleissä kaukalon laidalta raportoivat Jere Korkalainen ja Tommi Tyrväinen. Studiossa emännöi Lotta Kalteva.