Studiossa nyt

Keski-Suomen lauantai

Lotta Kalteva

Ohjelmat

Keski-Suomen aamu

Arkisin 6.30-11.00

MA-TI Maiju Jokinen
KE-PE Henri Berg

Keski-Suomen aamu herättää sinut uuteen päivään klo 6.30. Tuomme korvillesi aamun tuoreimmat uutiset sekä päivän polttavimmat puheenaiheet. Tarjolla on myös sporttia, haastatteluita, arvoituksia sekä arkistojen aarteita.

Johanna Hautasaari

Keski-Suomen Keskipäivä

Arkisin 11.00-12.00

MA-PE Johanna Hautasaari

Radio Keskisuomalaisen keskipäivän valtaa aina arkisin juontaja Johanna Hautasaari. Joka viikko saamme julkisuudesta tutun henkilön kertomaan tarinoita omasta elämästään. Lisäksi kuulijoillle luvassa piristysruiskeita arkeen eri alojen ammattilaisilta

Keski-Suomen iltapäivä

Arkisin 13.00-18.00

MA-PE Jari Lindström

Keski-Suomen iltapäivässä sinua viihdyttää Jari Lindström. Ohjelmaa rytmittävät uutiset ja puheenaiheet Keski-Suomesta sekä maailmalta. Ota siis rennosti ja ole huoleti, kerromme mitä sinun juuri tänään tulee tietää! Kaiken kuorruttaa paras musiikki ja leppoisa huumori.

Keski-Suomen lauantai

Lauantaisin 9.00-14.00

LA Lotta Kalteva

Ihanaa, viikonloppu! Keski-Suomen lauantaissa jaetaan viikon parhaat oivallukset, kommellukset ja kuulumiset. Uutiset tasatunnein pitävät sinut Keski-Suomen ja maailman kartalla. Keski-Suomen lauantai – paras startti viikonloppuun!

Musiikkiohjelmat erikoisohjelma Radio Keskisuomalainen Keskiviikkokasarit Rakkauslaulut Suomirock

Musiikin erikoisohjelmat

Teemamusiikkia Radio Keskisuomalaisen taajuuksilla

Ehdota tästä omaa suosikkiasi mukaan ohjelmaan:

Mihin ohjelmaan haluat lähettää ehdotuksen?(Pakollinen)
Voit listata myös useamman kappaleen!
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Keski-Suomesta kajahtaa!

Keskiviikkoisin 12.00-13.00

KE Juho Hämäläinen

Keski-Suomesta kajahtaa keskiviikkoisin keskipäivällä! Tätä on toivottu ja toiveisiin nyt myös vastattu! Tunti pyhitettynä vain ja ainoastaan paikalliselle musiikille. Juho Hämäläinen tarjoilee musafanin intohimolla valikoitua uutta ja vanhaa keskisuomalaista populaarimusiikkia laidasta laitaan. Ohjelma kuullaan uusintana lauantaisin klo 14-15.

Keskisuomalaiset artistit ja bändit voivat tarjota musiikkiaan ohjelmaan tämän linkin kautta.

Tsekkaa myös Keski-Suomesta kajahtaa -soittolista Spotifyssa

It's Hockey Time

Kaikki JYPin liigaottelut suorana lähetyksenä

Radio Keskisuomalaisen jääkiekkolähetys It’s Hockey Time seuraa kaikki JYPin ottelut Liigassa alusta loppuun suorana lähetyksenä. Otteluselostuksen lisäksi kuulet kattavimmat ennakkotunnelmat ja kuumimmat jälkipelit. It’s Hockey Time -lähetys käynnistyy JYPin pelipäivinä tunti ennen ottelun alkua. Ottelut selostaa tuttuun tyyliin Tuomas Heikkilä. Kotipeleissä kaukalon laidalta raportoi Jere Korkalainen. Studiohostina toimivat kotipeleisssä Lotta Kalteva ja vieraspeleissä Jere Korkalainen. Uutena vahvistuksena kiekkolähetysten ykkösketjun täydentää Juho Silventoinen.