Studiossa nyt

Parhaat biisit 60-luvulta tähän päivään

Juontajat

Radio Keskisuomalainen Henri Berg

Henri Berg

Keski-Suomen oma poika Henri ”Henkka” Berg on radiomies henkeen ja vereen. Jyväskylän Kortepohjassa varttuneen Henkan ääni on kuulunut vuodesta 2008 useilla eri radiokanavilla. Urheilua rakastava Henkka on tuttu myös JYPin faneille, sillä hän toimii tunnelmaa nostattavana kotipelien hallikuuluttajana.

”Mies väittää olevansa maakunnan paras pöytälätkän pelaaja”

Vapaa-aika kuluu kahden pienen lapsen kanssa sekä suosikkiharrastustensa eli jääkiekon, autourheilun ja jäätelön parissa. Mies väittää olevansa maakunnan paras pöytälätkän pelaaja sekä autourheilun saralla epävirallinen neppis- eli neppiautomestari 1990-luvulta. Keskisuomalaisen uutistoimitus penkoo yhä arkistojaan tiedon vahvistamiseksi.  Jäätelöasiantuntijuuden Henkka on ansainnut kunnioitettavalla 52 jätskilitran vuositahdilla.

Keskarin aamuissa kanavan päätoimittajana työskentelevä Henkka karistaa kanssasi unihiekat silmistä ja herättää uuteen päivään ajankohtaisilla puheenaiheilla, parhailla biiseillä ja tuoreimmilla uutisilla.

Radio Keskisuomalainen Lotta Merenmies

Lotta Merenmies

Energinen ja positiivinen Lotta Merenmies on monitaituri, joka on tuttu televisiosta, radiosta ja sosiaalisesta mediasta. Kipinä radiotyötä kohtaan syttyi jo kymmenvuotiaana, jolloin omat ensimmäiset ohjelmat syntyivät C-kasetille.  Suoraa radiolähetystä hän kuvailee maagiseksi kokemukseksi, jossa kuuntelijat ovat pääosassa.

”Suoraa radiolähetystä hän kuvailee maagiseksi kokemukseksi”

Lotta on intohimoinen urheilija ja vapaa-aikana hänet löytää kuntosalilta.  Itseironiseksi multiviihdyttäjäksi itseään kuvaileva Lotta luotsaa Keskarin lauantaita aina pieni pilke silmäkulmassa. Lauantai on pääpäivä!

Radio Keskisuomalainen Ile Jokinen

Ile Jokinen

Ile Jokinen on rakastettu radioääni ja pitkän linjan radioammattilainen. Hän on syntyperäinen turkulainen, mutta muuten ihan mukava ihminen.  Mediaura on alkanut jo Dingon kulta-aikoina ja vuodet ovat vieneet miestä Radio Cityn, Radio Mafian, Radio Novan ja Helmiradion kautta Radio Keskisuomalaiseen.

”Radio on Ilelle kuin iso kahvipöytä, jossa voi piipahtaa tai viihtyä pidempään”

Radio on Ilelle kuin iso kahvipöytä, jossa voi piipahtaa tai viihtyä pidempään, osallistua keskusteluun tai vain kuunnella ja viihtyä. Hänen ohjenuoransa on, että ilman kuuntelijoita ei ole radiotakaan.

Turun saaristo on merta ja järviä rakastavalle Ilelle sielunmaisema ja mies lataa akkujaan mielellään luonnossa. Myös ihmisyys kiehtoo ja kiinnostaa, joten tämän konkarin tarinat eivät pääse ehtymään. Ilen rauhoittava ääni ja hyvät jutut viihdyttävät sinua Keskarin iltapäivissä.

Radio Keskisuomalainen Jari Lindström

Jari Lindström

Radio ja musiikki ovat Jari Lindströmin intohimon kohteita. Tämä Lapin poika on kasvattanut juuriaan Keski-Suomeen jo 30 vuoden ajan. Radioura alkoi viime vuosituhannen puolella, jolloin sanaseppo äänitti ensimmäiset mainoksensa. Sen jälkeen matkalle on mahtunut lukuisia kanavia, ohjelmia, tilaisuuksia ja mainoksia. Jari kantaa ylpeänä Radio Suomen historian nuorimman miesjuontajan titteliä.

”Iloa elämään ja kuuntelijoille takaa huumori”

Sydän sykkii myös historialle, urheilulle, matkailulle ja teatterille, joten uteliaan miehen tarinavarasto on ehtymätön. Iloa elämään ja kuuntelijoille takaa huumori. Laadusta ei tosin voi mennä takuuseen.

Keskarin iltapäivässä Jari tarjoilee loistavaa musiikkia, tuhdin kattauksen arjen ajankohtaista asiaa sekä omituisia näkökulmia ja hyvää fiilistä.

Timo Lievemaa

Timo Lievemaa on viihtynyt vuosien varrella bändinsä kanssa keikkalavoilla, urheiluselostusten kautta lukemattomissa selostuskopeissa ja toki myös eri radiokanavien studioissa juontajan penkillä. Mies on kokenut äänen ammattilainen, joka viihdyttää ihmisiä lisäksi erilaisilla juontokeikoilla. Rakkaus radioon on säilynyt kaikki nämä vuodet – radiossa vaan on jotain taianomaista lumoa.

”Tämä mies viihdyttää ja luo tunnelman, jossa kuulijalla on turvallinen sekä kotoisa olo”

Jumppaohjaajanakin työskentelevälle Timolle liikunta ja hyvinvointi ovat tärkeitä palasia elämässä. Jääkiekkovalmennukseen Timo ajautui tyttären harrastuksen kautta, ja fläppitauluun on piirtynyt taktiikkakuvioita jo lähes 10 vuoden ajan.  Urheilun lisäksi elokuvat, teatteri ja musiikki ovat lähellä sydäntä. Yksi tulevaisuuden haasteista onkin kuulemma päästä teatterilavalle impron merkeissä. Uusia juttuja pitää kokeilla, se pitää mielen virkeänä!

Timon sametinpehmeää ääntä kuunnellessa voi pistää silmät kiinni, ottaa hyvän asennon sohvalla ja nauttia elämästä. Tämä mies viihdyttää ja luo tunnelman, jossa kuulijalla on turvallinen sekä kotoisa olo. Radio on mahtava asia!