Studiossa nyt

Parhaat biisit 60-luvulta tähän päivään

Juontajat

Radio Keskisuomalainen Henri Berg

Henri Berg

Keski-Suomen oma poika Henri ”Henkka” Berg on radiomies henkeen ja vereen. Jyväskylän Kortepohjassa varttuneen Henkan ääni on kuulunut vuodesta 2008 useilla eri radiokanavilla. Urheilua rakastava Henkka on tuttu myös JYPin faneille, sillä hän toimii tunnelmaa nostattavana kotipelien hallikuuluttajana.

”Mies väittää olevansa maakunnan paras pöytälätkän pelaaja”

Vapaa-aika kuluu kahden pienen lapsen kanssa sekä suosikkiharrastustensa eli jääkiekon, autourheilun ja jäätelön parissa. Mies väittää olevansa maakunnan paras pöytälätkän pelaaja sekä autourheilun saralla epävirallinen neppis- eli neppiautomestari 1990-luvulta. Keskisuomalaisen uutistoimitus penkoo yhä arkistojaan tiedon vahvistamiseksi.  Jäätelöasiantuntijuuden Henkka on ansainnut kunnioitettavalla 52 jätskilitran vuositahdilla.

Keskarin aamuissa kanavan päätoimittajana työskentelevä Henkka karistaa kanssasi unihiekat silmistä ja herättää uuteen päivään ajankohtaisilla puheenaiheilla, parhailla biiseillä ja tuoreimmilla uutisilla.

Radio Keskisuomalainen Ile Jokinen

Ile Jokinen

Ile Jokinen on rakastettu radioääni ja pitkän linjan radioammattilainen. Hän on syntyperäinen turkulainen, mutta muuten ihan mukava ihminen.  Mediaura on alkanut jo Dingon kulta-aikoina ja vuodet ovat vieneet miestä Radio Cityn, Radio Mafian, Radio Novan ja Helmiradion kautta Radio Keskisuomalaiseen.

”Radio on Ilelle kuin iso kahvipöytä, jossa voi piipahtaa tai viihtyä pidempään”

Radio on Ilelle kuin iso kahvipöytä, jossa voi piipahtaa tai viihtyä pidempään, osallistua keskusteluun tai vain kuunnella ja viihtyä. Hänen ohjenuoransa on, että ilman kuuntelijoita ei ole radiotakaan.

Turun saaristo on merta ja järviä rakastavalle Ilelle sielunmaisema ja mies lataa akkujaan mielellään luonnossa. Myös ihmisyys kiehtoo ja kiinnostaa, joten tämän konkarin tarinat eivät pääse ehtymään. Ilen rauhoittava ääni ja hyvät jutut viihdyttävät sinua Keskarin iltapäivissä.

Radio Keskisuomalainen Jari Lindström

Jari Lindström

Radio ja musiikki ovat Jari Lindströmin intohimon kohteita. Tämä Lapin poika on kasvattanut juuriaan Keski-Suomeen jo 30 vuoden ajan. Radioura alkoi viime vuosituhannen puolella, jolloin sanaseppo äänitti ensimmäiset mainoksensa. Sen jälkeen matkalle on mahtunut lukuisia kanavia, ohjelmia, tilaisuuksia ja mainoksia. Jari kantaa ylpeänä Radio Suomen historian nuorimman miesjuontajan titteliä.

”Iloa elämään ja kuuntelijoille takaa huumori”

Sydän sykkii myös historialle, urheilulle, matkailulle ja teatterille, joten uteliaan miehen tarinavarasto on ehtymätön. Iloa elämään ja kuuntelijoille takaa huumori. Laadusta ei tosin voi mennä takuuseen.

Keskarin iltapäivässä Jari tarjoilee loistavaa musiikkia, tuhdin kattauksen arjen ajankohtaista asiaa sekä omituisia näkökulmia ja hyvää fiilistä.

Maria Markus

Maria Markus on media-alan monitoiminainen, jota ajaa eteenpäin ehtymätön uteliaisuus ja halu löytää elämän kuplivat, valoisat puolet. Hän ei epäröi kysyä miksi ja palaa halusta kertoa havaintonsa sekä huomionsa muillekin. Marian mielestä joka ikiseen päivään pitäisi mahtua edes hitunen oivallusta, hyviä tarinoita, innostusta ja mukavaa fiilistä. Sitä hän haluaa jakaa myös radion välityksellä.

”Maria tunnetaan myös hyvästä nenästään, sillä hän valmistui Suomen ensimmäiseksi olutsommelieriksi Lontoosta vuonna 2015”

Maria loikkasi aikoinaan Pohjanmaalta Jyväskylään opintojensa perässä, eikä olisi ehkä tuolloin heti arvannut, että tänne myös asettuisi. Nainen on tehnyt töitä mediassa niin printtimediaan kuin sähköiseen mediaan freelancerina yli toistakymmentä vuotta ja pitänyt Keski-Suomea kotiruutunaan reissatessaan ympäri maita ja mantuja juttujen sekä elämysten perässä.

Maria tunnetaan myös hyvästä nenästään, sillä hän valmistui Suomen ensimmäiseksi olutsommelieriksi Lontoosta vuonna 2015.

Timo Lievemaa

Timo Lievemaa on viihtynyt vuosien varrella bändinsä kanssa keikkalavoilla, urheiluselostusten kautta lukemattomissa selostuskopeissa ja toki myös eri radiokanavien studioissa juontajan penkillä. Mies on kokenut äänen ammattilainen, joka viihdyttää ihmisiä lisäksi erilaisilla juontokeikoilla. Rakkaus radioon on säilynyt kaikki nämä vuodet – radiossa vaan on jotain taianomaista lumoa.

”Tämä mies viihdyttää ja luo tunnelman, jossa kuulijalla on turvallinen sekä kotoisa olo”

Jumppaohjaajanakin työskentelevälle Timolle liikunta ja hyvinvointi ovat tärkeitä palasia elämässä. Jääkiekkovalmennukseen Timo ajautui tyttären harrastuksen kautta, ja fläppitauluun on piirtynyt taktiikkakuvioita jo lähes 10 vuoden ajan.  Urheilun lisäksi elokuvat, teatteri ja musiikki ovat lähellä sydäntä. Yksi tulevaisuuden haasteista onkin kuulemma päästä teatterilavalle impron merkeissä. Uusia juttuja pitää kokeilla, se pitää mielen virkeänä!

Timon sametinpehmeää ääntä kuunnellessa voi pistää silmät kiinni, ottaa hyvän asennon sohvalla ja nauttia elämästä. Tämä mies viihdyttää ja luo tunnelman, jossa kuulijalla on turvallinen sekä kotoisa olo. Radio on mahtava asia!

Juho Hämäläinen

Keskisuomalaisessa jo kultaiselta 1990-luvulta työskennellyt Juho Hämäläinen on intohimoinen musiikkidiggari. Itsekin kitaran varressa kunnostautuneen miehen mielestä maailmankaikkeuden paras bändi on AC/DC. Sielunsa kanteleen kieliä heläyttävät silti monenlaiset muutkin musiikkityylit, kuten nyt vaikka 1970-luvun hikinen funk, klassinen bebob jazz ja ärjyisä metallin mäiske.

”Musiikin lisäksi Juho rakastaa omaa ääntänsä ja puhumista, mikä on tietysti radiossa eduksi”

Musiikillisia intohimojaan tämä entinen pitkätukka jakaa radion kuulijoille keskiviikkoisin kuultavassa paikallisen musiikin ohjelmassa Keski-Suomesta Kajahtaa! Musiikin lisäksi Juho rakastaa omaa ääntänsä ja puhumista, mikä on tietysti radiossa eduksi.

Radiojuontajan pesti on uusi aluevaltaus päivätyökseen Keskisuomalainen-konsernin verkkojournalismin parissa työskentelevälle Juholle. Mieluummin rennosti roiskien kuin jäyhästi jännittäen, on miehen motto radiossa – ja elämässä.

Keskisuomalaiset artistit ja bändit voivat tarjota musiikkiaan ohjelmaan tämän linkin kautta.