Studiossa nyt

Keski-Suomen iltapäivä

Maria Markus

Kari Tyni

Kari Tyni

Kari Tyni on pitkän linjan radiomies, jolla on myös vahva tv-, lehti- ja viestintäyrittäjätausta. Kari on toiminut urallaan pitkään myös journalismin ulkopuolella ammattilaisjääkiekossa JYPin toimitusjohtajana ja myynnin sekä markkinoinnin vetäjänä. Radiosta Kari muistetaan Radio Jyväskylän päätoimittajana 1985 – 1990 ja JYPin liigaotteluiden selostajana. Selostuksia hän teki reilut 20 vuotta. Kari Tyni on palkittu vuoden jääkiekkotoimittajana 1988 ja vuoden urheilutoimittajana 1995. Koulutukseltaan hän on yhteiskuntatieteen maisteri pääaineenaan tiedotusoppi.

”Radio Keskisuomalaisessa Tyni tekee paluun radioon reilun viidentoista vuoden tauon jälkeen”

Yleensä hillitty Kari laittaa uuden, puolivallattoman vaihteen päälle, kun mennään musiikkimaailmaan. Kitaraa soittava ja laulava soittaja-Tynde keikkailee edelleen ja tekee myös omaa musiikkia. Kuntoilu kuuluu myös arkeen, jotta äänijänteet pysyisivät iskussa.

Radio Keskisuomalaisessa Tyni tekee paluun radioon reilun viidentoista vuoden tauon jälkeen. Hän vetää maanantaisin suoraa, tunnin puheohjelmaa Kari Tyni ja Vaihtopenkki. Vaihtopenkillä vierailee viikoittain mielenkiintoinen vieras kertomassa elämäntarinaansa ja keskustelemassa alaansa liittyvistä asioista.