Studiossa nyt

Keski-Suomen iltapäivä

Maria Markus

Maria Markus

Maria Markus

Maria Markus on media-alan monitoiminainen, jota ajaa eteenpäin ehtymätön uteliaisuus ja halu löytää elämän kuplivat, valoisat puolet. Hän ei epäröi kysyä miksi ja palaa halusta kertoa havaintonsa sekä huomionsa muillekin. Marian mielestä joka ikiseen päivään pitäisi mahtua edes hitunen oivallusta, hyviä tarinoita, innostusta ja mukavaa fiilistä. Sitä hän haluaa jakaa myös radion välityksellä.

”Maria tunnetaan myös hyvästä nenästään, sillä hän valmistui Suomen ensimmäiseksi olutsommelieriksi Lontoosta vuonna 2015”

Maria loikkasi aikoinaan Pohjanmaalta Jyväskylään opintojensa perässä, eikä olisi ehkä tuolloin heti arvannut, että tänne myös asettuisi. Nainen on tehnyt töitä mediassa niin printtimediaan kuin sähköiseen mediaan freelancerina yli toistakymmentä vuotta ja pitänyt Keski-Suomea kotiruutunaan reissatessaan ympäri maita ja mantuja juttujen sekä elämysten perässä.

Maria tunnetaan myös hyvästä nenästään, sillä hän valmistui Suomen ensimmäiseksi olutsommelieriksi Lontoosta vuonna 2015.