Studiossa nyt

Parhaat biisit 60-luvulta tähän päivään

Timo Lievemaa

Timo Lievemaa

Timo Lievemaa on viihtynyt vuosien varrella bändinsä kanssa keikkalavoilla, urheiluselostusten kautta lukemattomissa selostuskopeissa ja toki myös eri radiokanavien studioissa juontajan penkillä. Mies on kokenut äänen ammattilainen, joka viihdyttää ihmisiä lisäksi erilaisilla juontokeikoilla. Rakkaus radioon on säilynyt kaikki nämä vuodet – radiossa vaan on jotain taianomaista lumoa.

”Tämä mies viihdyttää ja luo tunnelman, jossa kuulijalla on turvallinen sekä kotoisa olo”

Jumppaohjaajanakin työskentelevälle Timolle liikunta ja hyvinvointi ovat tärkeitä palasia elämässä. Jääkiekkovalmennukseen Timo ajautui tyttären harrastuksen kautta, ja fläppitauluun on piirtynyt taktiikkakuvioita jo lähes 10 vuoden ajan.  Urheilun lisäksi elokuvat, teatteri ja musiikki ovat lähellä sydäntä. Yksi tulevaisuuden haasteista onkin kuulemma päästä teatterilavalle impron merkeissä. Uusia juttuja pitää kokeilla, se pitää mielen virkeänä!

Timon sametinpehmeää ääntä kuunnellessa voi pistää silmät kiinni, ottaa hyvän asennon sohvalla ja nauttia elämästä. Tämä mies viihdyttää ja luo tunnelman, jossa kuulijalla on turvallinen sekä kotoisa olo. Radio on mahtava asia!