Studiossa nyt

Keski-Suomen iltapäivä

Maiju Jokinen

Joni Pakarinen

Joni Pakarinen

Radio Keskisuomalaisessa on hyvä olla yksi savolainen. Pakarisen Joni on sellainen. Pitkälle toistakymmentä vuotta Jyväskylän seudulla asunut Joni on rakastunut radioon. Sitä ennen CV:ssä on suurinpiirtein sama määrä merkintöjä kuin Aku Ankalla.  

Keskisuomalaisille radion kuuntelijoille Joni saattaa olla tutumpi Ylen Keski-Suomen aamusta ja Ralliradion puolelta. Joillekin myös vuosien takaa JYPin pelien Kiekkoradiosta sen ollessa Radio Cityllä.  

Nuorena Jonista piti tulla jääkiekkoilija. Vähän isompana ralliautoilija. Jälkimmäisen perässä Joni kerkesi ajaa kaksi MM-ralliakin. Olisiko jopa ainut MM-ralleja ajanut radiojuontaja?

Opiskelujen jälkeen joku halusi minut kuuluttamaan jääkiekkoa. Selvisikin, että sitä pitää selostaa. Se oli kivaa ja erinäisten käänteiden jälkeen sain kokeilla radiojuontamista. Siitä tuli minulle rakkausammatti. Joni ei usko kohtaloon useastikaan, mutta opiskelukaveri sanoi aiemmin, että Jonille pitäisi keksiä joku homma missä maksetaan paskanpuhumisesta. Ja täällä se 15 vuoden päästä nyt on. 

Joni äänessä aina arkiaamuisin 06:30 – 11:00.